Vänta medan vi hämtar innehållet till dig...

Professionell profilering med transfertryck

I en värld där vi ständigt möter nya uttryck och olika formspråk är det viktigt att din organisation sticker ut och kommunicerar sitt varumärke tydligt. Vi erbjuder därför en omfattande tryckservice in-house.

Anpassat tryck för olika behov

Vårt transfertryck är en mångsidig teknik som möjliggör anpassning av kläder och produkter för alla era behov. Oavsett om du vill trycka din logotyp, ditt företagsnamn eller något annat budskap, kan vi hjälpa till. Självfallet följer vi er grafiska profil för att säkerställa att din varumärkesidentitet är konsekvent och attraktiv.

Hållbart tryck som tål tuffa tag

Vi förstår att arbetskläder och profilkläder utsätts för tuffa påfrestningar. Därför använder vi transfertryck som inte bara ser bra ut utan också är tåligt. Vårt tryck tål upp till 60 graders industritvätt, vilket innebär att dina kläder kommer se lika bra ut efter flera tvättar som de gjorde när de var nya. Arbetskläder ska hålla länge.

Personlig service

Oavsett om du har frågor eller om du vill prata om arbetskläder med transfertryck, så är vi här för att hjälpa dig. Kontakta oss så kan vi tillsammans se hur vi kan lyfta ditt varumärke på jobbet.

Låt oss vara din partner när det gäller arbetskläder och tryck – vi levererar både kvalitet och stil.

Carl

Försäljning

Dir:+46 (0)42 295555
Epost: carl@arbetsskyddab.se

Fredrik

Försäljning

Dir:+46 (0)70 4760779
Epost: fredrik@arbetsskyddab.se