Vänta medan vi hämtar innehållet till dig...

NordWear

Nordisk kvalitet och Nordisk styrka

NordWear är vårt egenproducerade varumärke som vi utvecklat sedan många år tillbaka. NordWear står för nordisk kvalitet och styrka. Det är kläder som tål tuffa miljöer, är sköna att röra sig i och håller länge.

Genom att lyssna på våra kunders önskemål, har vi utvecklat kläder som man trivs i och kan arbeta i hela dagen. När du väljer NordWear kan ni förvänta er att få det lilla extra i plaggen både i design och funktion.

Efterfrågan på arbetskläder

Vår långa erfarenhet och våra starka kundrelationer har gjort så NordWear växt fram. Vi såg en efterfrågan på marknaden efter arbetskläder med hög kvalitet, skön och bekväm passform samt konkurrenskraftiga priser.

Egen produktion = inga mellanhänder

Genom etablerade relationer med fabriker och eget stort lager med stor kapacitet för hög volym kan vi erbjuda hög produkttillgänglighet och snabb leverans. Vi profilerar även plagg direkt på vårt lager så våra kunder får allt samtidigt och smidigt. 

Miljövänliga plagg

Att ta ansvar för miljön är viktigt för oss och alla våra plagg har OEKO-TEX certifiering. Det innebär att alla våra plagg är fria från ohälsosamma ämnen. Vi jobbar även med hållbara material så ditt plagg kan användas om och om igen och du behöver inte byta ut det lika ofta.  

Design och funktion

Vi tillverkar alla våra plagg med funktion och design. Vi tycker det ska vara enkelt att ni som företag får en enhetlig och snygg look samtidigt som plaggen har hög funktion och bekvämlighet. Våra material är starka och tåliga och vi har möjlighet att special-designa en kollektion efter era er önskan.