OM ARBETSSKYDD EXPRESS

Arbetsskydd Express AB är ett familjeägt företag som i över 35 år erbjudit arbetskläder för olika branscher. Vi arbetar nära våra kunder och har tillsammans drivit utvecklingen mot bättre och säkrare produkter. Vi erbjuder bara de bästa märkena på marknaden. NordWear är vårt eget märke, framtaget utifrån vår långa erfarenhet inom branschen. NordWear står för nordisk kvalitet och styrka. Det är slitstarka arbetskläder som tål tuffa miljöer, är sköna att röra sig i och håller länge.

Vi uppskattar all input från dig som kund. Det är så vi fortlöpande kan förbättra våra produkter och ligga ett steg före. Kontakta oss gärna!

 

RESURSER

Arbetsskydd Express har resurser för att klara av de mest komplicerade uppgifter när det gäller framtagning av arbetskläder och arbetsskydd. Vi har en generös lagerbyggnad och ligger centralt belägna i ett logistikområde. Det gör att vi kan garantera snabba leveranser och hög service till dig som kund.

 

 

 

 

 

AFFÄRSIDÉ OCH VISION

Företaget befinner sig i en starkt uppåtgående och expansiv fas. Vår styrka bygger på flexibilitet, rätt kvalitet, leveransprecision och en hög tillgänglighet på produkter. Med en lång och gedigen produkterfarenhet kan vi erbjuda den bäst sammansatta produktmixen av komfort, funktion och design. Vi vet att detta är viktigt för er och detta är vad vi levererar! Vårt mål är att hjälpa er som kund att bli framgångsrika.

 

 

 

 

VI VÄRNAR OM MILJÖ OCH KVALITET

Arbetsskydd Express AB är ISO-certifierade för kvalitetsledningssystem ISO 9001 och miljöledningssystem ISO 14001. Certifieringen är ett kvitto på att vi håller hög standard i vårt kvalitets- och miljöarbete. Detta är av stort värde både för oss och våra kunder.

 

 

 

 

 

 

KVALITET

När du väljer Arbetsskydd Express AB är du garanterad hög kvalitet – vi utför kvalitetskontroller i varje produktionsled, även innan utleveranser sker. Vi använder oss dessutom av tredjeparts kvalitetssäkringspersonal. Våra leverantörer är noga utvalda och välkända aktörer som ställer samma miljö- och kvalitetskrav på sig som på oss. Vi använder dessutom ett eget kvalitetssäkringssystem för att garantera en hög och jämn kvalitet till dig som kund.

 

 

MILJÖ

Vi jobbar aktivt med att minska vår miljöpåverkan på alla områden och ger en tydlig och kraftfull signal till våra underleverantörer att miljöanpassning är ett krav, samt vill inspirera andra att handla miljövänligt genom att vara ett gott exempel. Vi arbetar enligt miljöcertifieringen SS-EN ISO 14001:2004, är anslutna till REPA och uppfyller myndigheternas krav på återvinning av förpackningar. Vårt mål är att samtliga arbetskläder miljöanpassas under hela livscykeln, och vi strävar alltid efter att försöka påverka hälsa och miljö på ett positivt sätt.