Vänta medan vi hämtar innehållet till dig...

Helhetsleverantör av arbetskläder

MED ÖVER 40 ÅRS ERFARENHET

Arbetsskydd Express AB är en tillverkare av arbetskläder, arbetshandskar och personligt skyddsmaterial som i över 40 år erbjudit skyddsprodukter för olika branscher. Vi arbetar nära våra kunder och har tillsammans drivit utvecklingen mot bättre, smidigare och säkrare produkter.

NORDWEAR

NordWear är vårt eget märke, framtaget utifrån vår långa erfarenhet inom branschen. NordWear står för nordisk kvalitet och styrka. Det är slitstarka arbetskläder som tål tuffa miljöer, är sköna att röra sig i och håller länge.

AFFÄRSIDÉ & VISION

Vår styrka ligger i att vi alla jobbar väldigt nära varandra och sammansvetsat på alla avdelningar för att kunna erbjuda den bästa kundupplevelsen. 

 

VÅRA RESURSER

För att vi ska kunna erbjuda våra kunder det bästa jobbar vi mycket med att ta vara på och optimera våra resurser.TRANSFERTRYCK IN-HOUSE

I en värld där vi ständigt möter nya uttryck och olika formspråk är det viktigt att din organisation sticker ut och kommunicerar sitt varumärke tydligt. Vi erbjuder därför en omfattande tryckservice in-house.JOBBA HOS OSS

Just nu är vi inne i en expansiv fas där vi kontinuerligt lanserar mycket nya produkter till våra kunder.